Prima ediţie a atelierului de accesorizare „Se poartă baroc!” va avea loc mâine, de la ora 13.00, la Caffe D’Arthe din Bucureşti, ca primă parte a unei platforme de creativitate numită „Proiect 13”.

Evenimentul organizat de Creative Arts se adresează acelora care vor să dea o nouă viaţă hainelor mai noi sau mai vechi prin accesorizarea acestora conform noilor tendinţe în moda sezoanelor de toamnă-iarnă 2012 şi primăvară-vară 2013.

Participanţii la atelierul „Se poartă baroc!” vor învăţa de la trainerii Creative Arts cum să accesorizeze diverse piese vestimentare: eşarfe, jeans, sacouri, tricouri sau fuste.

Fiecare cursant va avea la dispoziţie materialele necesare accesorizării : dantelă, catifea, aplicaţii textile, perle, mărgele, flori artificiale, etc.

Cursanţii pot veni cu orice haină pe care vor s-o readucă în tendinţe prin învăţarea unor tehnici noi de accesorizare. Tehnicile vor fi aplicate în funcţie de stilul obiectului vestimentar şi de cât de mult doreşte posesorul obiectului vestimentar să-i schimbe aspectul.

Atelierul „Se poartă baroc!” face parte dintr-o serie de 13 ateliere pe teme de modă şi stil de viaţă organizate de Creative Arts în perioada 15 septembrie – 8 decembrie 2012.

Costul atelierului “ Se poartă baroc!” este de 50 de lei. Acest cost include toate materialele şi accesoriile folosite de participanţi care vor avea parte şi de o limonadă din partea casei.

Articole inrudite:

Jucarie.ro
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Scrie-ne părerea ta

Spam protection by WP Captcha-Free