pediamapSite-ul www.pedimap.ro, lansat astăzi, este prima hartă online ce reunește instituții medicale cu competențe pediatrice din București. Aici poti gasi dumul cel mai SCURT către sănătatea copilului tău!

Fie că navighezi de pe laptop sau telefon, folosește geolocalizarea și vei afla distanța și ruta către instituțiile pediatrice (cabinete, clinici, spitale) adaptate nevoilor tale!

Introdu în fereastra “caută”, poziţionată în stânga sus, cuvintele cheie conform cărora vrei să îţi fie arătate cabinetele/clinicile/spitalele.

Exemplu cuvinte cheie: ecografie, recoltare sânge, homeopatie, doctor X.

Și pentru că sănătatea copilului tău este cel mai important lucru din lume, pedimap.ro îți pune la dispoziție un instrument online care poate salva vieți, deoarece fiecare minut contează atunci când  ai nevoie de asistență medicală de urgență. Accesând butonul de URGENȚĂ din meniul site-ului, vei fi mai aproape de asistență imediată indiferent de oră!

Acestea fiind spuse, sperăm ca Pedimap.ro să devină instrumentul tău de nădejde atunci când ai nevoie să descoperi rapid și sigur, drumul cel mai scurt către sănătatea copilului tău!

Pedimap este o platformă online creată special pentru părinți de către compania farmaceutică Abbott și susținută de Societatea Română de Pediatrie.

Articole inrudite:

  • Ne pare rau, nu au fost gasite articole inrudite...
Jucarie.ro
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Comments

  1. Cristiana
    04/11/2015 at 1:14 pm

    Interesanta platforma o sa fie de mare ajutor viitoarelor si actualelor mamici, au avut o idee minunata acei oameni care au dezvoltat platforma, sper sa scoata tot felul de lucruri utile pe viitor.

Scrie-ne părerea ta

Spam protection by WP Captcha-Free