Marți seară, la Palatul Șuțu, a avut loc evenimentul care  marcat lansarea parfumului TRENDS by Adina Buzatu for her.  Creat pe o structură accentuat orientală, picant, parfumul  este expresia voluptății și a senzualității feminine. Acesta este cel de-al doilea parfum al Adinei Buzatu, după varianta masculină, apărută pe piață în urmă cu patru ani care s-a bucurat de un real succes . Într-o atmosferă elegantă și înnobilată de cele aproape două secole de existență  a Palatului Șuțu, numeroși  numeroși invitați din lumea politică, a afacerilor și din showbiz au aplaudat la finalul serii  prezentarea de modă TRENDS a€“ colecția de iarnă.  Evenimentul a fost prezentat de Crina Matei.

„€œEu în general mă adresez bărbaților, ca dovadă că primul parfum lansat acum patru ani le-a fost dedicat lor. Această primă experiență s-a bucurat de un mare succes și am primit multe aprecieri, dar și numeroase solicitări din partea doamnelor, care au dorit să lansez un parfum și pentru ele. Sunt în punctul în care pot să le ofer ceea ce ce mi-au cerut şi lansez TRENDS by Adina Buzatu for her și sper să se bucure măcar de același succes că varianta masculină”, a spus Adina Buzatu.

La eveniment au fost prezenți  oamenii politici Radu Berceanu, Adriean Videanu și Mircea  Cazan, împreună cu soțiile lor, dar și componentul trupei Sistem, actualmente senator,  Ciprian Rogojan , Ion Dichiseanu, regizorul Toma Enache,  Ovidiu Lipan Țăndărică, Irina Margareta Nistor , Răzvan Ciobanu, Iuliana Marciuc,  Anca Ţurcasiu, Nico, Laura Nicolau, Irina Mohora,  Mihaela Tatu, Gheorghe Turda,  Bogdan Pricop, dar și Lucian Mîndruță, care și-a făcut apariția pe bicicletă.

Articole inrudite:

Jucarie.ro
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Scrie-ne părerea ta

Spam protection by WP Captcha-Free