roxannes2Despre Roxannes am auzit de la o amică. „Intră pe site! Nu o să regreţi”, mi-a spus ea. Am accesat www.roxannes.ro şi, imediat, am observat că o adevărată comoară se afla la un click distanţă.

Branduri renumite, bijuterii, parfumuri, muzică, produse cosmetice, într-un cuvânt, produse de înaltă calitate care pot fi oferite cadou cu orice ocazie sau pot fi purtate cu drag.

Mie mi-au căzut cu tronc 2 obiecte din zecile pe care mi le-aş fi dorit: un inel din colecţia Milano Bijoux Love. Bijuteria, aparent opulentă, are o delicateţe nebănuită. Designul original şi foarte versatil al inelului Grande Cristallo-clear m-a cucerit tocmai pentru că mi-am închipuit cum îmi poate metamorfoza ţinutele. Mi l-am imaginat purtat la o costumaţie casual – jeans boyfriend, top lejer şi pantofi stiletto – dar şi ca unic accesorie la celebra şi eleganta little black dress, iar rezultatul a fost pentru mine, de fiecare dată, spectaculos. 

Inelul este placat cu aur de 18 karate, are în centru un cristal clar, Swarovski Elements de dimensiuni mari, montat manual pe un postament inscriptionat cu brandul Milano Bijoux Love. Pentru că a fost dragoste la prima vedere şi pentru că eram sigură că îmi va veni -are dimensiuni ajustabile -, l-am cumpărat, alături de un lac de unghii OPI, despre care ştiam deja, din experienţă, că este rezistent şi oferă unghiilor o strălucire specială şi de durată.

Inelul a venit cu certificat de garanţie semnat şi parafat şi ambalat deosebit de elegant, într-o cutie de catifea care, la rândul ei, a venit „ascunsă” într-un alt ambalaj branduit, aşa cum poţi vedea şi tu în imaginile ataşate. 

Preţurile sunt corecte şi pentru toate buzunarele. Ca să te convingi, lasă-te sedusă pe www.roxannes.ro, unde vei descoperi, cu siguranţă, mult mai multe comori decât mine.

IMG_20140922_231021

Roxannes este un boutique de bijuterii fashion de marcă şi cadouri încărcate de sentimente, ce se doreşte a fi unul deosebit în peisajul românesc, adunând la un loc doar branduri realizate cu cea mai mare grijă de către artizani din întreaga lume. Toate piesele sunt lucrate manual din materiale de cea mai bună calitate, decorate cu pietre semipreţioase, cristale Swarovski sau de Bohemia, email, sau pictate manual.

 

Articole inrudite:

Jucarie.ro
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Scrie-ne părerea ta

Spam protection by WP Captcha-Free