Pentru săptămâna aceasta îţi propunem o reţetă simplă, de sezon, cu brânză franţuzească, fină şi delicioasă, care sigur va impresiona. Dacă te gândeşti la o cină romantică, sigur nu vei de greş cu această reţetă. Plus că până de Valentine’s Day ai tot timpul să exersezi.

Pentru două persoane

Orez pentru Risotto (1 pahar),

1 morcov mic,

1 hașmă,

6 ciuperci,

ulei de măsline,

pătrunjel,

1 pahar de vin alb, 100/150 grame de « Brie de Meaux »,

50 cl de bulion de gaina.

MOD DE PREPARARE:

Taiaţi foarte fin hașma , ciupercile şi morcovul în bucaţi mici. Apoi încalziţi uleiul într-o tigaie.

Adaugaţi hașma, ciupercile şi morcovul şi rumeniţi câteva minute

Adaugaţi orezul. Când devine translucid, adaugaţi paharul de vin şi lăsaţi să se inabuse. Apoi adaugaţi borşul polonic după polonic.

La final, adaugaţi pătrunjelul şi Brie-ul taiaţ în bucaţi. Lăsaţi să se topească brânza şi amestecaţi.

*Reţetă oferită Jurnal LifeStyle de La Fourchette.

 

Articole inrudite:

Jucarie.ro
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Scrie-ne părerea ta

Spam protection by WP Captcha-Free