O nouă gamă de produse cosmetice şi suplimente alimentare a apărut pe piaţa romnânească. Inspirată din medicina tradiţională indiană şi din experienţa solidă a acestui popor în materie de tratamente naturiste şi procedee de înfrumuseţare inspirate din tot ceea ce ne înconjoară, gama Revicare propune un concept bazat pe vindecare, frumuseţe şi o stare de bine.

Gama de produse a Revicare include produse cosmetice pentru corp şi faţă – spray-uri, măşti, creme, săruri de baie cu proprietăţi de relaxare, dar şi terapeutice, precum şi săpunuri cu arome delicioase de ciocolată, cafea, lavandă sau scorţişoară. Acestora li se adaugă o linie de suplimente naturale pentru slăbire, imunitate, metabolism, digestie, detoxifiere şi o linie de produse pentru bărbaţi destinate îngrijirii personale şi potenţei.

Săpunurile sunt absolut extraordinare – atât textura, cât şi mirosul îşi reafirmă faptul că ai de-a face cu o gamă naturală, cu ingrediente care nu fac rău pielii ci chiar conlucrează pentru un aspect sănătos al ei.

În ceea ce priveşte măştile, am încercat-o pe cea cu noroi – Mud Mask. Efectele sunt imediate, tenul rămânând mai curat şi mai luminos. Singura „problemă” – şi asta doar dacă eşti peste măsură de simandicoasă – este cu mirosul măştii. Fiind „cu noroi”, miroase a noroi. În realitate, masca are numai ingrediente naturale combinate – miere, extras de nămol de la Marea Moartă, argilă, suc de frunză de aloe, pudră de struguri, Gonkgo Biloba şi alte câteva extracte de plante – care fac tenul mai curat şi îl hrăneşte în profunzime.

Mai plăcut mirositoare, în funcţie de ingrediente, sunt cremele de mâini şi de corp, sărurile de baie sau produsele de îngrijire a părului .

Iar, pentru că producătorii cred că organismul trebuie ajutat şi din interior, nu doar din exterior, au lansat pe piaţă şi o gamă de suplimente care se adresează aproape tuturor sistemelor interne.

ATENŢIE! Produsele sunt de inspiraţie indiană, însă sunt FABRICATE ÎN ROMÂNIA, aceasta şi termenul de valabilitate relativ scurt,  fiind încă o garanţie a faptului că nu au în compoziţie acei aditivi care asigură duata lungă de viaţa dar lipsa de sănătate a unui produs.

 • IMG_0155e.jpg
 • IMG_0209e.jpg
 • IMG_0253e.jpg
 • Gama-4.jpg
 • IMG_0270e.jpg
 • IMG_0382e.jpg
 • Revicare-1.jpg

Articole inrudite:

Jucarie.ro
Recommend to friends
 • gplus
 • pinterest

Comments

 1. Hardy Destiny
  30/04/2014 at 2:50 pm

  Revicare online shop is ready , Please visit http://www.revi-care.com/shop/

Scrie-ne părerea ta

Spam protection by WP Captcha-Free