Dacă ai crezut că le ştii pe toate în materie de hoteluri, iată ceva la care puţini s-au gândit: după room service, menu pentru dormitor, reprezentanţii unuia dintre cele mai luxoase hoteluri din Londra, Goring Hotel, s-au gândit să creeze un „menu” special pentru sala de baie.

Gândit drept o majoră sursă de destresare, pachetul SPA este rezultat al colaborării dintre Goring Hotel şi Molton Brown, două instituţii britanice determinate să ofere oaspeţilor un tratament special pentru vara aceasta. Iar pentru a pune amprenta autenticităţii, cei de la Molton Brown promit nu doar un tratament de relaxare, ci o reală călătorie în jurul lumii, din Australia în China, din Madagascar până în Florida.

Aroma Chinei îmbină uleiuri esenţiale de vanilie, ylang-ylang şi trandafiri, în timp ce din Australia răzbate parfum pur de eucalipt. Madagascar înseamnă parfum puternic de boabe de piper.

Un astfel de “menu de baie” are preţul de pornire de 20£, lui i se adaugă băuturile şi asistentul personal, fără ca suma să urce mai mult de 36 £.

 

 

Articole inrudite:

Jucarie.ro
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Scrie-ne părerea ta

Spam protection by WP Captcha-Free