Casa Louis Vuitton este, din nou, în atenţia întregii lumi, cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, pentru că, la ediţia din acest an, cutia în care se află mult râvnitul trofeu este manufacturată şi poartă semnătura LV.

Este pentru a doua oară când o valiză Louis Vuitton este folosită la un campionat mondial de fotbal, precedenta fiind în 2010, în Africa de Sud.

Realizată anul acesta la cererea FIFA, valijoara cu preţiosul trofeu a fost manufacturată în atelierele brandului din  Asnières, Franţa, şi are o înălţime de 36 de cm, pentru a putea cuprinde trofeul din aur masiv şi malachit.

Ca toate celelalte produse Louis Vuitton, şi această micuţă valiză este acoperită de clasica pânză cu monogramă a brandului, are încuietoare din alamă şi colţuri întărite cu acelaşi aliaj.

Louis Vuitton a mai realizat, în timp, valiza pentru un serviciu de ceai portabil al maharajahului din Baroda, dar şi o cutie pentru cupa din argint a America Cup, cel mai vechi trofeu sportiv din lume, care datează din 1851.

 

 

 

 

Articole inrudite:

Jucarie.ro
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Scrie-ne părerea ta

Spam protection by WP Captcha-Free