Valentines Plaza RomaniaÎn zilele de 7, 8, 13 și 14 februarie, în intervalul orar 17.00 – 20.00, vizitatorii Plaza România sunt așteptați cu show-uri de improvizație realizate de trupa Obligo, care le va arăta arta seducției din diferite colțuri ale lumii, cu un cvartet ce va interpreta melodii de dragoste, dar și cu un concert de pian, acompaniat de un recital de poezie romantică. Mai mult, sub egida „Jocurile iubirii”, clienții mall-ului pot vizita Astro Love Corner Quizz, unde vor afla cât de norocoși vor fi în dragoste de la un astrolog profesionist, și pot juca Cupidon Darts. Cât despre posesorii de Fidelicard, ei pot obține gratis o astrogramă, dar și o lecție de tangou gratuită de la dansatorii din trupa Tango Tangent în ziua de 14 februarie. De Valentine’s Day, trupa va susține un spectacol de două ore, urmat de demonstrații de valsuri celebre, iar doi artiști le vor face cadou desene de cuplu doritorilor.

Tot cu ocazia Valentine’s Day, posesorii de Fidelicard pot participa la un concurs și pot avea șansa de a câștiga trei pachete speciale romantice, fiecare în valoare de peste 1.000 de lei. Un pachet constă într-o cină pentru două persoane la restaurantul Roberto’s din interiorul Athénée Palace Hilton pe 14 februarie, o noapte de cazare și un mic dejun în același hotel. Trei dintre clienții Plaza România care dețin Fidelicard și au cheltuit cele mai mari sume în centrul comercial în perioada 6 – 8 februarie vor deveni câștigătorii acestui concurs, iar numele lor vor fi anunțate pe 9 februarie.

Mai mult, pentru cupluri a fost pregătit un concurs pe Facebook. Ele se pot fotografia alături de Fidelio și de Fidelia în locul special amenajat din Plaza România, postând ulterior imaginea pe rețeaua de socializare cu hashtagul #lovePlaza. Poza cu cele mai multe like-uri va fi premiată cu puncte pe Fidelicard în valoare de 500 de lei. Concursul se desfășoară între 8 și 14 februarie.

Mai multe detalii despre regulamentele concursurilor și competițiilor sunt disponibile pe www.plazaromania.ro

Articole inrudite:

  • Ne pare rau, nu au fost gasite articole inrudite...
Jucarie.ro
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Scrie-ne părerea ta

Spam protection by WP Captcha-Free