La ceas aniversar, trupa de jazz Hot Club de Bucharest îşi încântă audienţa joi, 26 aprilie, de la ora 21.30, în Ageless Club.

Trupa Hot Club de Bucharest a apărut în 2008 la inițiativa chitaristului Mălin Cristache care a adus pe scena românească, în stil tradițional și autentic, muzica lui Django Reinhardt și Stephane Grappelli, muzică definită prin sound-ul acustic caracteristic jazzului european vechi: chitară, vioară, contrabas și ritmul de swing generat de chitarele concepute cu o arhitectură acustică specială.

Hot Club de Bucharest este compus din: Mălin Cristache- leader, chitară, Oana Ropotan- vioară, Bogdan Tufeanu- chitară, Ștefan Iuga- contrabas.

De-a lungul celor 4 ani de existență ai trupei, în București s-a creat o comunitate a jazzului manouche, Mălin Cristache invitându-i alături de el și pe Fernando Mihalache- acordeon, Sebastian Grosu- chitară, Andrei Gingirof-chitară.

Hot Club de Bucharest vor interpreta piese ca „Minor Swing’,”Blue Drag”, „Belleville”, precum și compozițiile lui Mălin Cristache „Swing de Bucharest”, „Lissie”.

Intrare: 20 lei.

Articole inrudite:

Jucarie.ro
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Scrie-ne părerea ta

Spam protection by WP Captcha-Free