Pentru sezonul acesta Hannami Shoes, brandul de pantofi luxury, lucraţi manual, şi-a propus să poarte femeia cosmopolită într-o călătorie de redescoperire a feminităţii clasice, printr-o combinaţie de stiluri, linii şi texturi ce se pierd în timp.

“Colecţia de primăvară/vara 2014 concentrează esenţa procesului continuu de redescoperire şi revelaţie. Pornind de la viziunea modernă a texturilor metalice şi a pietrelor Swarovski, am integrat linii şi forme clasice specifice anilor ’80, însă le-am adaptat calapoadelor comode de stiletto cu vârf ascuţit şi sandalelor joase sau cu platou.”, afirmă Raluca Jipa, creatoarea brandului Hannami Shoes.

O incursiune atemporală, de la modern la clasic

Noua colecţie Hannami Shoes încorporează un melanj de stiluri, personalităţi şi atitudini. Este posibilitatea femeilor de a se afirma şi de a se exprima prin alegerile făcute, de a redescoperi şi a reinterpreta frumuseţea clasicului feminin, prin piese potrivite oricărui stil şi oricărui moment al zilei, de la clasicii stiletto la sandale cu barete şi platformă.
Paleta coloristică se păstrează în acelaşi registru sofisticat, combinând tonuri neutere de nisipiu, negru sau gri antracit, cu accente de oranj şi bleu ciel, dar şi strălucirea tonurilor metalice de auriu şi argintiu.

Stiletto clasici şi sandale cu barete subţiri

Primăvara aceasta, Hannami Shoes se aliniază tendinţelor trasate de marii designeri şi transformă pantoful cu toc stiletto în elementul central al colecţiei. Îl regăsim atât în varianta plină, cât şi în cea decupată la spate şi cu bareta, din piele întoarsă, lăcuită ori de şarpe.

Ambele modele de stiletto pot fi realizate pe comandă, în texturi, culori şi forme diferite, astfel încât purtătoarea Hannami Shoes să se simtă răsfăţată pe deplin.

În propunerile pentru primăvară/vara 2014, sandalele se regăsesc în două variante: cu toc subţire şi fără platformă sau cu toc gros şi platou de doi centimetri. Dacă cele două modele din materiale texturate, în nuanţe de oranj şi bleu ciel, creează premisele unei ţinute lejere de zi, sandalele cu platforma şi inserţii din pietre Swarovski ori semipreţioase înnobilează ţinutele de seară.

Iubitoarele vârfului rotund vor descoperi în nouă colecţie Hannami şi două modele de pantofi cu toc mediu, în varianta plină sau decupată pe interior şi cu beretă pe glezna.

Comenzile pot fi realizate la atelierul Hannami Shoes de pe Bvd. Corneliu Coposu, nr.2 sau pe site-ul boutique-ului www.hannami.ro

Articole inrudite:

  • Ne pare rau, nu au fost gasite articole inrudite...
Jucarie.ro
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Scrie-ne părerea ta

Spam protection by WP Captcha-Free