Proiect13 prezintă cel de-al doilea weekend de workshopuri de educaţie vestimentara, “Cum mă îmbrac”, în Vesuvio Cafe, pe 8 şi 9 februarie, între orele 11:00-16:00.

Proiect13 este o platformă educativă ce reuneşte zece workshopuri şi trei ateliere desfăşurate pe parcursul unei luni. În cadrul celui de-al doilea workshop, Gabi Urdă, Consultant Comunicare şi Designer, va vorbi despre garderoba personală şi redefinirea acesteia, despre tendinţe şi smart shopping.

Workshopurile “Cum mă îmbrac” sunt gândite în aşa fel încât fiecare participanta să afle cât mai multe informaţii utile pentru ea. Interacţiunea este încurajată, iar pentru a exploata la maxim potenţialul workshopurilor, în cel de-al doilea weekend, vom desfăşura jocuri de rol cu haine din garderoba personală.

Participantele sunt încurajate să aducă trei obiecte vestimentare care le plac şi trei care le displac pentru a descoperi cum edităm şi completam garderoba în funcţie de personalitatea, carieră şi stilul de viaţă. Tot în weekendul cu numărul doi, aflăm care sunt tendinţele anului, cum putem să le adaptăm şi să le integrăm în garderoba personală.

Ultimul punct de discuţie pe lista este: smart shopping sau cum ajungem să cumpărăm mai puţin şi să alegem mai bine.

În cadrul primului weekend am discutat despre: tipuri de siluete, garderobă de bază şi garderobă de ocazie, culori, haine care nu trebuie să lipsească din garderoba personală.

Mai multe detalii despre workshopuri se regăsesc pe site-ul Proiect13 şi pe pagina de Facebook.

Înscrieri pe adresa de e-mail: contact@proiect13.com. În mail trebuie să precizezi numele tău, numele workshopului/ workshopurilor şi/ sau atelierului la care îţi doreşti să participi şi numărul de telefon.
Preţul unui weekend de workshopuri şi ateliere este de 130 RON şi include un voucher de 30 RON din partea cafenelei.

Persoanele care se înscriu la toate workshopurile şi atelierele beneficiază de un discount de 20%, iar persoanele care se înscriu la cinci workshopuri/ ateliere beneficiază de un discount de 10%.

Articole inrudite:

Jucarie.ro
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Scrie-ne părerea ta

Spam protection by WP Captcha-Free