Cariera designerului de accesorii Anca Irina Lefter este în plină ascensiune. Tânăra şi-a lansat colecţia primăvară-vară 2013  în cadrul Târgului Internaţional MIPEL 2012 The Bag Show de la Milano. Evenimentul a avut loc în perioada 16-19 septembrie.Anca Irina Lefter  readuce în actualitate pielea naturală precum și accesoriile metalice, adaptate la nevoile unei femei sau ale unui bărbat în tendinţe, transformând astfel un accesoriu obișnuit într-unul unicat și complex.Un element comun colecțiilor Ancăi Irina Lefter  îl reprezintă unicitatea pieselor  precum şi cusăturile realizate manual, care pun în valoare diversitatea formelor și a modelelor, pornind de la ideea că fiecare om este unic și diferit prin felul său de a fi.

“Nu este o colecție care să vorbească despre genţi, este o colecție care vorbește despre nevoia fiecărui om de a fi diferit și, mai ales, unic prin felul său de a fi”, spune designerul Anca Irina Lefter despre creațiile sale.

Materialele folosite în realizarea genților AIL sunt diverse, dar domină pielea de căprioară, ponei şi șarpe.  Accentele de lumină și strălucire, care vin să completeze textura pieselor, sunt date de accesoriile metalice.

Dovadă a reinventării brandului Anca Irina Lefter este şi colaborarea designerului cu David Guetta precum și cu Tara McDonald în realizarea colecției de genți cu discuri de vinyl.

Stilul diferit derivă și din experiența ei ca artist plastic, experienţă care o ajută să îmbine armonios culorile și texturile de piele, toate incorporate într-o linie de concept unicat.

Noua colecție sărbătorește alegerea universală a oamenilor de a fi unici prin frumusețea și personalitatea lor puternică, prin atitudinea și dorința de a fi diferiți.

Colecţia AIL este inspirată de persoane care în permanență se reinventează, doresc să fie mai bune, persoane care se informează, călătoresc și împartășesc experiențe, oameni care vor să aducă o schimbare în bine prin ceea ce fac, prin unicitatea și frumusețea lor.

Omul monden poate adapta aceste genți evenimentului la care participă – o poșetă din piele de căprioară poate accesoriza o ținută de club, precum și o geantă din piele de ponei poate completa o ținută business.

MICAM ShoEvent/MIPEL este o expoziție care reușește să atragă  producători și distribuitori de mare renume din domeniul încaltamintei/marochinăriei si este, totodata, una din manifestările expoziționale care reușește să satisfacă cele mai mari exigențe ale operatorilor italieni și internaționali. Totodată, MICAM/MIPEL a devenit un loc de întalnire, un punct de referință pentru producători și operatori, manifestarea fiind completată cu evenimente promoționale, culturale, depășind în acest mod, de mult conceptul tradițional de doar “expoziție internațională”, transformând orașul Milano, pentru o săptămână, în “capitala încalțămintei și marochinăriei”.

Prezenţa designerului român la târgul de profil de la Milano a fost posibilă cu sprijinul Ministerului Român al Economiei, al Comerțului și al Mediului de Afaceri.

“Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri. este un susţinător constant al fenomenului fashion atât la nivel local, cât şi pe plan internaţional, cel mai recent exemplu fiind reprezentat de participarea designerilor români la târgul de la Berlin, Dubai, Moscova. Revenirea designerului Anca Irina Lefter este un eveniment aşteptat şi important pentru industria fashion din România, de aceea prezenţa Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri ca partener este firească şi ne bucurăm să fim părtaşi la acest eveniment al designerului Anca Irina Lefter“, a declarat Vodita Popescu, reprezentanta Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

 

Articole inrudite:

Jucarie.ro
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Scrie-ne părerea ta

Spam protection by WP Captcha-Free