Proiect13 prezinta cel de-al treilea weekend de workshopuri de educatie vestimentara, “Cum ma imbrac”, in Vesuvio Café, pe 15 si 16 februarie, intre orele 11:00-16:00.

In cadrul celui de-al treilea workshop, Gabi Urda, Consultant Comunicare si Designer, va vorbi despre dress code-urile si decodarea acestora cu stil, ce inseamna garderoba si tinuta profesionala si cum abordam evenimentele din viata profesionala din punct de vedere vestimentar.

Jocurile de rol vor continua si saptamana aceasta. Alaturi de DARCO MADAME, care pune la dispozitie o serie de articole vestimentare, vor fi construite o serie de tinute office potrivite cu silueta, personalitatea si locul de munca al participantelor. Pe langa jocurile de rol vom relua informatiile generale despre: siluete, culori, proportii, tipuri de rochii si lungimi, apoi discutam despre cum putem folosi diferite tinute pentru a obtine success profesional si cum trebuie sa arate tinutele potrivite pentru  interviu, avansare, teambuilding, calatorie de serviciu, petrecere de firma etc.

In cadrul celui de-al doilea weekend, participantele au aflat care sunt tendintele anului, cum putem sa le adaptam si sa le integram in garderoba personala, am vorbit despre smart shopping, si am avut jocuri de rol cu haine din garderoba personala.

Oana D, participanta la workshopul cu numarul doi, spune: Prin cursurile “Cum ma imbrac…”, Gabi iti spune tot ceea ce subconstientul tau incearca sa iti comunice, dar tu nu reuseai sa decodezi. In ceea ce ma priveste, de la Gabi, am invatat sa-mi recunosc talia, sa mi-o pun in valoare, sa indraznesc  sa combin culori, sa fiu femei si, de ce nu, poate sa fac un bine societatii si sa ii ajut si pe cei din jurul meu sa faca alegeri cel putin corecte.  Cursul „Cum ma imbrac…” ar trebui sa fie unul din cursurile obligatorii in scoala. E vorba despre bun simt, estetica si logica in vestimentatie. Un astfel de curs mie mi-a schimbat viata. Am aflat ca sunt frumoasa, doar ca nu stiam de fiecare data cum sa o arat. Daca toti ar trece macar o data prin aceasta experienta, lumea ar fi mai saraca in frustrari si mai bogata in forme!

Mai multe detalii despre workshopuri se regasesc pe site-ul Proiect13 si pe pagina de Facebook.

Inscrieri pe adresa de e-mail: contact@proiect13.com. In mail trebuie sa precizezi numele tau, numele workshopului/ workshopurilor si/ sau atelierului la care iti doresti sa participi si numarul de telefon.

Pretul unui weekend de workshopuri si ateliere este de 130 RON si include un voucher de 30 RON din partea cafenelei.

Proiect13 este organizat cu sprijinul partenerilor: Vesuvio Cafe, DARCO MADAME, Monique, Studio Coton, Pantofica.ro, HARTMANN si al partenerilor media: TV City, Mujer, Envy, Garbo, Bigcitylife.ro, instilulmeu.ro, La Revista, mayra.ro, orasulm.eu, Jurnal LifeStyle si IQool.

Articole inrudite:

Jucarie.ro
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Scrie-ne părerea ta

Spam protection by WP Captcha-Free