Pe 10 aprile 2013, Blair Singer, cunoscutul scriitor și speaker motivațional, autor al volumului  CÂINII DE VÂNZĂRI – Nu trebuie să fii un câine agresiv pentru a avea succes în vânzări (Curtea Veche Publishing, 2007) vine în România pentru a susține un seminar dedicat dezvoltării personale și performanței în business. Conferința este organizată de Salve România și va fi găzduită de Crystall Palace Ballroom, între orele 09:00 și 17:00.

Mesajul conturat de Blair Singer este surprinzător de simplu: nu este nevoie să fii un “câine agresiv” pentru a avea succes. Fiecare câine are talentele sale, care ar trebui apreciate și dezvoltate, astfel încât acesta să se bucure de succesul pe care îl merită, atunci când acționează la capacitate maximă în ariile care reprezintă punctele sale forte. Îndată ce învățăm să identificăm și să contăm pe propriile puncte forte, abilitățile noastre de comunicare, succesul în vânzări și venitul nostru vor exploda! Prin urmare, principiul pe care Blair Singer îl susține în cartea sa este că „cel mai important contract de vânzări pe care îl vei încheia vreodată este cel cu tine însuţi. Tu eşti cel mai dur critic al tău, cel mai dificil client pe care îl vei avea vreodată şi deţii propriul mecanism de respingere. Aşadar, trebuie să reuşeşti să îţi vinzi câte ceva ţie însuţi în fiecare zi.“

Prin unicitatea abilitatilor sale de trainer, Blair Singer a lucrat cu mii de de oameni și companii renumite din topul Forbes 500, ajutandu-i sa isi atinga nivelul maxim de performanță: clienții săi își cresc veniturile cu 34 la% pana la 260% ca urmare a metodei Blair Singer.

Biletele pentru eveniment au fost puse în vânzare pe portalul www.bilete.ro. Prețul unui bilet standard este de 400 lei, iar pentru pachetul corporate (minim 5 persoane) ajungând la 350 lei. Cei interesați pot achizitiona  pachete VIP, beneficiind astfel de prânz alături de Blair Singer.

Articole inrudite:

Jucarie.ro
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Scrie-ne părerea ta

Spam protection by WP Captcha-Free