Doi dintre cei mai buni barmani din lume, personalități din industria ospitalității, Arno van Eijmeren și Nicolas Saint-Jean vor participa la concursul De Kuyper Cup România 2012, în calitate de jurați, dar și de „showmen-i”.

Trainer cu o vastムexperienţムîn arta „mixologiei”, Arno van Eijmeren (34 de ani, Olanda) a îndrumat peste 3.000 de barmani din întreaga lume și a creat numeroase rețete de cocktail-uri pentru măƒrci de renume mondial. Din 2007, Arno van Eijmeren este ambasadorul măƒrcii De Kuyper. Arno va fi prezent în juriul finalei categoriei Mixologie De Kuyper Cup România 2012, desfășurată pe 14 noiembrie. De asemenea, el își va arată virtuozitatea în mixologie în cadrul unor demonstrații de preparare de băuturi mixate.

Nicolas Saint-Jean (38 de ani, Franţa) este expert în „flair bartending”. El este creatorul conceptului de „Flair Head to Head” (dueluri 1 la 1 între barmanii). Nicolas St. Jean a câştigat numeroase competiții internaționale printre care se număƒrăƒ: Road House Grand Finals a€“ Anglia, World Flair Bartending Championship a€“ SUA, Internațional Bar Flair Competition – Norvegia. Ύn plus, acesta a demonstrat ce înseamnă „flair bartending” reginei Angliei și prințului moștenitor din Bahrain. Pe 15 noiembrie a.c., Nicolas va conduce juriul categoriei de „Flair” a De Kuyper Cup România 2012 și va face un show în care va reuni demonstrațiile care l-au consacrat la nivel mondial.

 

Articole inrudite:

Jucarie.ro
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Scrie-ne părerea ta

Spam protection by WP Captcha-Free