Ateliere practice și creative, spectacole cu premii, povești, dans, muzică și premii te așteaptă în AFI Palace Cotroceni, în Băneasa Shopping City,în Plaza România şi în Bucureşti Mall, începând cu 1 Iunie.

 

Mai jos programul evenimentelor:

 AFI PALACE COTROCENI

     1 Iunie

 1. Căsuţa cu Surprize te provoacă să fii creativ

Pe 1 Iunie, între orele 12:00 – 20:00, Căsuţa cu Surprize oferă celor mici ocazia de a-și demonstra talentele și a se face remarcați în cadrul unor ateliere spectaculoase de kineto, actorie şi jucării handmade.

 

2. Sincretismulartelor te invită la atelierul „Artă reciclabilă”

Tot pe 1 Iunie, începând cu ora 12:00, vino să afli cum îți poți confecționa singur diverse obiecte decorative din simple sticle, borcane, şerveţele şi alte materiale aflate la îndemâna oricui. Sincretismulartelor ţi-a pregătit “Artă reciclabilă”, un atelier original creat cu scopul de a proteja mediul înconjurător şi de a spori imaginaţia nemărginită a copiilor.

 

3. Zorky Planet îţi pregăteşte o mulţime de surprize

Zorky Planet organizează în AFI Palace Cotroceni, începând cu ora 11:00, un eveniment cu totul special pentru cei mici în cadrul căruia vor fi prezenţi animatori, iar copii vor avea parte de face painting si de vată de zahăr. Mai mult, între orele 16:00 – 17:00, Zorky Planet a pregătit un spectacol cu premii, MC şi animaţie pentru toţi doritorii de distracţie.

 

4. DoReMi te invită la un megaspectacol

DoReMi va desfăşura între orele 13:00 – 18:00 un concurs de miss pentru toate fetiţele cochete, dar şi un spectacol de zile mari cu muzică și dans unde copiii vor primi o mulţime de cadouri.

 

5. Gymboland te surprinde din nou!

Gymboland ţi-a pregătit un adevărat maraton de dans între orele 18:00 – 20:30, în incinta AFI Palace Cotroceni unde toţi copilaşii sunt invitaţi să ia parte la o seară energică pentru a-și dovedi pasiunea pentru dans

2 Iunie – Babyblioteca revine cu poveşti celebre în varianta 3D

Pentru că ştim foarte bine că micuţii adoră poveştile, Babyblioteca împreună cu revista „Baby” organizează sâmbătă, 02 iunie, între orele 11:00 – 13:00, o după-amiază în care binecunoscuta actriţă Ştefana Samfira le va citi copiilor o mulţime de poveşti care mai de care mai interesante şi mai amuzante. Mai mult, aceştia vor putea învăţa în joacă multe lucruri noi şi interesante dintr-o serie de cărţi educative şi interactive editate de Corint Junior, partener al evenimentului.

1-3 Iunie – Dremel organizează Atelierul de Bricolaj

Dremel îţi stimulează imaginaţia printr-un interesant Atelier de Bricolaj destinat copilaşilor pasionaţi de artă şi de diverse accesorii handmade! Între 1 şi 3 iunie toţi copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani însoţiţi de părinţi sunt invitaţi să participe la o mulţime de activităţi şi concursuri care le vor dezvolta creativitatea şi originalitatea! Împreună cu părinţii lor, cei mici vor realiza în cadrul atelierelor diverse obiecte decorative şi jucării, picturi şi desene pe diverse materiale, toate acestea într-o atmosferă plăcută și relaxantă.

 

BĂNEASA SHOPPING CITY

In data de 2 iunie, esti oaspete la cel mai mare eveniment sportiv dedicat celor mici: Junior Sport. organizatoii au pus la cale numeroase probe distractive: fotbal, gimnastica, badminton, tenis, dans sportiv, fitness Cardiomix si multe suprize!

Iar in ultima zi – 3 iunie– cele mai trasnite personaje de desene animate fac spectacol alaturi de clovni si acrobati. Vino sa te bucuri de copilarie alaturi de Circul Cartoon Network.

Pe langa acestea ţi s-au pregatit si o serie de ateliere de creatie sustinute de Casuta cu Surprize, dar si un fotocorner supriza in parteneriat cu Epson.

 

Plaza Romania

 1 iunie

10:30 – 12:00 Spectacol copii_ZURLI prezinta „Cei 3 purcelusi” 17:00 – 19:00

“Reinventam jocurile copilariei” – concursuri de sotron, “elasticul”, saritul corzii – jocuri de echipa: telefonul fara fir, tara tara vrem ostasi, leapsa, nu te supara frate. Totul va fi “condimentat” cu muzica, dans, animatie, baloane, face painting, sesiune foto, inscrieri concurs Miss & Mister Junior Plaza Romania.

19:00 – 21:00 Inscrieri concurs Miss & Mister Junior Plaza Romania si posibilitatea ca in timpul finalei de scrima copiii sa coloreze fise sau sa foloseasca jocurile tip puzzle, sabloane pentru desen, etc

19:00 – 20:30 Finala scrima

2 iunie

10:00 – 11:00 Atelier “Magie dintr-o hartie”

11:00 – 15:00 Face painting

13:00 – 15:00 Pauza (in acest interval de timp va fi un membru al echipei Soleil Kids ce va pune la dispozitia copiilor fise de colorat, jocuri tip puzzle, sabloane pentru desen). Se fac inscrieri pentru Miss & Mister Junior Plaza Romania.

15:00 – 17:00 Mini ateliere: „Aventura celor 5 simturi” si “Bunele maniere”

17:00 – 18:00 Atelier “Mai mult decat pictura”

18.00 – 21.00 “Atelierul experimentelor trasnite” – fara sonorizare 18:00 – 19:30 Finala scrima

 3 iunie

Program 10:00 – 11:00 Atelier „Gatitul distractiv”

11:00 – 15:00 Face painting

13:00 – 15:00 Pauza (in acest interval de timp va fi un membru al echipei Soleil Kids ce va pune la dispozitia copiilor fise de colorat, jocuri tip puzzle, sabloane pentru desen). Se fac inscrieri pentru Concursul Miss & Mister Junior Plaza Romania

15:00 – 17:00 Mini ateliere: “Fun English” (materiale Oxford si Usborne), “Curcubeu Colaje de vara”

17:00 – 18:00 Atelier “Mai mult decat pictura”

18:00 – 21:00 Inscrieri Concurs Miss & Mister Junior Plaza Romania si posibilitatea ca in timpul finalei de scrima, copiii sa coloreze fise sau sa foloseasca jocurile tip puzzle, sabloane pentru desen, etc )

19:00 – 20:30 Finala scrima

BUCUREŞTI MALL

1 iunie – La ora 14.00, copiii sunt aşteptaţi la “Căsuţa cu surprize” unde vor avea loc atelierele de creativitate, iar la “Loofy Party” se vor putea întâlni cu personajele preferate. Zâne, spiriduşi, fantome vor prinde viaţă în spaţiul de joacă şi vor intra în lumea lor, bucurându-i cu numere de magie, lecţii de astronomie şi facepainting.

Sâmbătă, 2 iunie, sunt pregătite demonstraţii freestyle cu biciclete BMX şi două concursuri pentru pasionaţii de maşinute cu telecomandă, tenis şi dartz, ziua culminând printr-o competiţie de skandenberg.

Atât sâmbătă, cât şi duminică, cei mici şi cei mari pot să îşi împlinească visele copilăriei: vor călători ca eroii lui Jules Vernes, cu balonul în zbor captiv, la 50 de metri deasupra capitalei, cu condiţia să participe în concursul desfăşurat pe pagina oficială de Facebook : www.facebook.com/MareaEvadare.

Articole inrudite:

Jucarie.ro
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Scrie-ne părerea ta

Spam protection by WP Captcha-Free